Hozzávalók:

• kígyóuborka, paprika, sárgarépa (vagy amiket a höri szereti)
• 2teáskanálnyi búzakorpa
• 2-3ek. liszt
• kicsi sajt
• egész tojás
• 2 teáskanálnyi búzakorpa
• esetleg magok

Elkészítés:

A zöldségeket (amit kell hámozva), és a sajtot minél kisebbre lereszeljük. Összekeverjük a zöldségeket és hozzáadunk egy kicsi (kb. 1teáskanálnyi) felvert tojást. Teszünk hozzá daráltkekszet, hogy az alma levét felszívja. Annyit kell hozzá tenni, hogy ne legyen se túl száraz, se túl nedves. Aztán hozzáadjuk a búzakorpát és a sajtot. Összekeverjük és kb. 10 percet állni hagyjuk (összeérnek az ízek).
Aztán kiskanállal tetszés szerinti méretre szaggatjuk. A tetejét még bekenjük tojással, korong alakura lapítjuk és betesszük az előmelegített sütőbe, kb. 150 °C-on 15-20 percig sütjük.

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa40
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterEzen a héten40
mod_vvisit_counterEbben a hónapban898

IP címed: 54.221.136.62
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 12 vendég böngészi