Hozzávalók:

• 1 alma
• egész tojás
• ízlés szerinti adag szezámmag
• darált keksz
• apróra tört tojáshéj
• 2 teáskanálnyi búzakorpa

Elkészítés:

Az almát meghámozzuk és lereszeljük - minél kisebbre annál jobb -. Beleöntünk egy kicsi (kb. 1 teáskanálnyi) felvert tojást, teszünk hozzá daráltkekszet, hogy az alma levét felszívja. Annyit, hogy ne legyen se száraz, se nedves. Aztán hozzáadjuk a búzakorpát és a szezámmagot, összekeverjük és kb. 10 percet állni hagyjuk, hogy összeérnek az ízek, aztán kiskanállal tetszés szerinti méretre szaggatjuk, a tetejét még bekenjük tojással, korong alakúra lapítjuk, betesszük az előmelegített sütőbe és kb. 150 °C 15-20percig sütjük.

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa132
mod_vvisit_counterTegnap37
mod_vvisit_counterEzen a héten169
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1242

IP címed: 54.80.148.252
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 34 vendég böngészi