Hozzávalók:

• Fél alma
• 4-5 szem eper
• 4-5 szem cseresznye
• 1 evőkanál mazsola
• 2 evőkanál natúr joghurt
• 1-2 evőkanál zsemlemorzsa
• Egy kevés rozsliszt

Elkészítés:

A gyümölcsöket alaposan megmossuk, az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, a cseresznyét kimagozzuk. Az almát és az epret kis darabokra vágjuk. Az egészet egy magas falú tálba tesszük, hozzáöntjük a joghurtot, majd egy turmixgéppel péppé turmixszoljuk. A végén annyi zsemlemorzsát teszünk hozzá, hogy gyúrható állagú legyen. Aprócska, max 2 centiméter átmérőjű golyókat formálunk belőle. A golyócskákat megforgatjuk rozslisztben, hogy ne ragadjanak össze, majd egy mélyhűtőbe tehető tálkába tesszük őket. Betesszük a fagyasztóba. Napi 1-2 golyócskát adjunk kedvencünknek. Több nem ajánlott, nehogy megfázzon!

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa53
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterEzen a héten53
mod_vvisit_counterEbben a hónapban911

IP címed: 54.221.136.62
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 25 vendég böngészi