Hozzávalók:

• 4 tojás
• Mézzel+szőlőcukor
• 15 dkg teljes kiőrlésű liszt
• 5 dkg zabpehely
• kis sütőpor
• dió

Elkészítés:

A tojássárgáját kikeverjük kis mézzel és szőlőcukorral. A lisztet elkeverjük a zabpehellyel kis sütőporral, hozzákeverjük a tojjásárgájához a 4 tojás fehérjét, habbá verjük és azt is belekeverjük. Tetejére diót szórunk és mehet a sütőbe.
A süti közepét megeheti a család lekvárral vagy akármivel, a jó ropogósra sült szélét pedig megrágcsálhatják a kis rágcsálók

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa52
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterEzen a héten52
mod_vvisit_counterEbben a hónapban910

IP címed: 54.221.136.62
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 24 vendég böngészi