Hozzávalók:

• 1/2 bögre tarhonya
• 1 dl tejföl
• 2-3 ek. gríz
• 1 alma
• 1/2 bögre mazsola
• 1 cs. őrölt fahéj
• kevés vaj

Elkészítés:

A mazsolát áztassd be vízbe, amíg meg nem szívja magát. Tedd fel főni a tarhonyát enyhén sós vízbe. Az alma húsát kockázd össze, és tedd bele a kivajazott tepsibe. Szórd meg a fahéjjal, majd egyenletesen szórd rá a leszűrt, kinyomkodott mazsolát. A leszűrt tarhonyát is tedd rá. A tejfölt keverd el a grízzel, majd öntsd rá. Az egészet tedd be a sütőbe kb. fél órára.

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa62
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterEzen a héten62
mod_vvisit_counterEbben a hónapban920

IP címed: 54.221.136.62
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 34 vendég böngészi