Hozzávalók:

• 1 alma
• 4 evőkanál zabpehely
• 3 evőkanál liszt

Elkészítés:

Az almát apróra reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a zabpelyhet, s az egészet jó alaposan összegyúrjuk. A tésztát ujjnyi vastagságúra nyújtjuk (a tészta hajlamos a letapadásra, így kicsit ügyeskedni kell), formákkal kiszaggatjuk. Sütőpapírra téve, előmelegített sütőben 150°C-on kb. 45 percig sütjük, amíg szép barna lesz.
Tárolás:
Akár nyitott edényben is tárolható. Ha kiszárad, akkor a fogakat is koptatja.

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa63
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterEzen a héten63
mod_vvisit_counterEbben a hónapban921

IP címed: 54.221.136.62
 , 
Jelenlevők
Oldalainkat 35 vendég böngészi